کانون و پلی کلینیک روانشناسی کوک زندگی

خراسان رضوی – مشهد – امامت 18- پلاک 29

09925575345 – 90001205

شنبه تا پنجشنبه – 8 الی 20

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رفتار در روابط زوجین

اشتراک گذاری این مقاله در

رفتار در روابط زوجین

فهرست مطالب

محصولات ارائه شده :

جهت اشتراک گذاری مقاله
یکی از موارد زیر را انتخاب نمایید

رفتار در روابط زوجین

اخلاق و رفتار های پیوند دهنده در روابط زوج چیست ؟

بعضی از اخلاق و رفتار ها هستند که به عنوان پیونده دهنده در رابطه هستند و میتوانند زندگی مشترک را محافظت نمایند و صمیمت را ارتقاء دهند و در نتیجه وصلت موفق خواهد بود و زوجین میتوانند لحظات عالی و آرام بخشی را داشته باشند و این نکته را نیز بایستی گفت که زوجین بایستی همواره این اخلاق و رفتار ها را در زندگی خویش داشته باشند و از آنان غافل نباشند و هم چنین این اخلاق ها بایستی از سوی دو طرف انجام گردد تا معیار کار آمدی رابطه ارتقاء یابد . در‌پی برخی از این اخلاق های پیوند دهنده ی مهم و اساسی را ذکر میکنیم که عبارت اند از :

حمایت :

مبنی بر مطالعات مشاوره تلفنی تهران زوجین بایستی همواره ابراز عشق و علاقه و دقت خالص و حقیقی را به همسرشان نشان دهند و از آن غافل نشوند . گفتن این که همسر خویش را دوست دارید و استفاده از عبارت های محبت آمیز می‌تواند بسیار موءثر باشد و از طرفی زوجین بایستی در هر شرایطی به همسر خویش دقت لازم و کافی را داشته باشند .

 

رفتار در روابط زوجین

رفتار در روابط زوجین

برای کسب اطلاعات بیشتر از مقالات ما می توانید به وب سایت کوک زندگی مراجعه نمایید.

تشویق :

دلگرمی و امید بخشی به همسرتان برای رسیدن به هدف هایشان می‌تواند صمیمت ارتباط را تقویت نماید . در واقع هر شخصی هدف های کوتاه مدت و بلند مدتی را دارد و برای آن کوشش می نماید . زوجین نباید مانع پیشرفت یکدیگر باشند بلکه بایستی یکدیگر را در جهت رسیدن بدین اهداف تشویق و یاری نمایند .

گوش دادن :

گوش دادن فعال بدون تعبیر و تفسیر یا این که نتیجه گیری شتابزده به انچه همسرتان به شما میگوید . به عبارتی اکثری از اشخاص وقتی که در حال حرف زدن می‌باشند همواره در حال تعبیر و تفسیر صحبت های طرف مقابلشان می‌باشند و یا این که همواره قضاوت می نمایند و نتیجه گیری های سریع را مطرح می نمایند . این در حالی است که زوجین بایستی صحبت های یکدیگر را کامل گوش دهند و به همدلی با وی بپردازند و اورا قضاوت نکنند . در این‌حالت است که می‌توانند رابطه بهتری داشته باشند .

پذیرش :

بر طبق گفته ی مشاور کارشناس آنلاین پذیرفتن همسرتان با تمامی ی نواقص و نقاط قوتش همان طور که هست یکی ازموارد اصلی و ضروری میباشد . هیچ کس درین جهان کامل نیست و همه اشخاص نقص هایی دارند و در کنار آن نقاط قوت هم وجود دارد . ما نباید تنها به نقطه های منفی اعتنا کنیم و دیگر مورد های مثبت را نادیده بگیریم . و اگر‌که می‌خواهیم زندگی مشترک مطلوبی داشته باشیم بایستی همسرمان را با همه ی نقاط ضعف و قوتش بپذیریم .

اعتماد :

اطمینان و اعتقاد داشتن نسبت به صداقت و شفافیت طرف مقابل یکی‌از مورد های اصلی است و از طرفی هر شخصی بایستی سعی نماید تا با نشان دادن این حس به وی آرامش را ایجاد نماید . اعتماد و صداقت از مبنا های اساسی و مهم هر زندگی مشترکی میباشد و چنانچه که‌این احساس امنیت و متکی بودن وجود نداشته باشد وضعیت بسیار دشواری به وجود خواهد آمد و همواره احساسات شک وتردید و بد بینی و سو ء تفاهم ها وجود خواهد داشت . پس در آغاز هر رابطه زوجین بایستی اعتماد لازم را ایجاد نمایند و برای محافظت آن با صداقت و راستگویی کوشش کنند .

احترام :

طبق مطالعات مشاوره قبل وصلت معیار منزلت و شانی که همسرتان در چشم شما دارد از مورد های دیگری میباشد که می توان مطرح کرد و بایستی با قدر دانی کردن این مورد را به همسر نشان داد به عبارتی هر شخصی بایستی برای خصایص و خصوصیت های بیرونی و درونی همسرش ارزش قائل باشد و و با قدردانی و سپاس و تشکر کردن حتی برای چیز های معمولی احترام را میان خودشان ایجاد نمایند و این گونه صمیمیت و کار آمدی رابطه ارتقاء پیدا می نماید .

 

مشاجره ، گفت‌و‌گو و کنار آمدن با اختلافات :

گفت‌و‌گو و مذاکره بر سر مسئله اختلاف بدون تهدید و تنبیه ، سرزنش ، جبهه گرفتن و نزاع از سایر مورد های اصلی است . در واقع اختلافات در هر رابطه ای وجود دارد و چنانچه زوجین نتوانند آن را به خیر و خوبی مدیریت نمایند دچار اشتباهات متعددی خواهند شد و رابطه ی آنان با خطر مواجه می شود .

ولی در صورتی که نسبت به حل اختلافات مهارت کافی داشته باشند و بتوانند بر سر آنان با یکدیگر حرف و گفت‌و‌گو نمایند در نهایت به یک توافق دو جانبه خواهند رسید . یعنی زوجین بایستی همت کنند برای تفاوت ها و اختلاف هایشان نقطه ی مشترکی پیدا نمایند و برای آن سعی کنند و در نتیجه با این شیوه اکثری از مسائلشان حل می شود .

موردهایی که در بخش بالا اشاره کردیم از اخلاق و رفتار های پیوند دهنده و مهارت های زناشویی است که در صورت اجرا کردن اکثری از مشکلات و اختلافات حل می گردد و در نتیجه زوجین میتوانند زندگی مشترک موفقی را در کنار یکدیگر تجربه نمایند . این اخلاق و رفتار ها مستلزم تمرین و تکرار دائمی میباشد تا به صورت یک عادت مطلوب در زندگی جریان یابد و موقعیت بهتری را برای هر طرف ایجاد کند .

کوک زندگی